Våre tjenester

Omstilling, innovasjon og morgendagens arbeidsplasser

Management Consulting

Våre konsulenter er erfarne ledere med fartstid fra Asia, USA og Norge. I vårt fagteam har vi tidligere toppidrettsutøvere, prestasjonseksperter, ledelseseksperter og organisasjonsspesialister.

Vi tilbyr spesialkompetanse innen prestasjonsledelse, endringsledelse, organisasjonsutvikling og prestasjonskultur.

Markedsføring

Vi tilbyr skreddersydd markedsføringen din og tilbyr både markedsanalyser, markedsplan og markedsstrategi for alle kanaler.

Reise & Turisme

Vårt reise- og turismekonsulentteam samarbeider med deg om flere emner. Alt i fra strategi, mennesker og organisasjon, til destinasjoner, bærekraft, sikkerhet og risikovurderinger. Vi forhandler også de beste prisene på vegne av dere, og samarbeider med håndplukkede reiseliv-og turoperatører over hele verden. Kvalitet og miljø er avgjørende for oss, og våre underleverandører er kvalitetssikret etter internasjonale ISO 14001 sertifiseringer. Vi stiller store krav til adferdskodeks, hvor etisk forretningspraksis, arbeidsrett, beskyttelse av barn og menneskerettigheter er ufravikelig.

Event Management

Vi hjelper deg med å gjennomføre profesjonelle bedriftseventer og styrke merkevarenavnet ditt. Å bruke eventer som et strategisk virkemiddel i en markedsføringsstrategi, synliggjør verdier, gir presseomtale og skaper oppmerksomhet utenfor og innenfor organisasjonen din. Vi vet hvor skoen ofte trykker, og sørger for at det er en rød tråd igjennom hele arrangementet. Enten du skal feire viktige milepæler, ha spektakulære lanseringskampanjer, digitale frokostseminarer eller styrke teamet i en avdeling eller prosjekt, er vi her for å hjelpe deg.